• darkblurbg
    Op maat, maar wel snel & flexibel

Bij het bedenken, ontwikkelen of afronden van een software product of maatwerk project kan het handig zijn om een professional met specifieke kennis of een team van multidisciplinaire professionals beschikbaar te hebben.

Die flexibiliteit biedt BigTenFour.
Designers, developers, consultants, software-architecten, Data Scientists, SEO-tekstschrijvers, scrummasters en product owners. Ze zijn allemaal goed opgeleid en gericht op samenwerken. Daarbij zijn ze kortstondig of juist voor een langere periode inzetbaar en in alle mogelijke tussenvormen die je kunt bedenken.

Je kunt erop vertrouwen dat onze professionals oprecht geïnteresseerd zijn in jou, je project en je organisatie. En dat ze hun nieuwsgierigheid en creativiteit gebruiken om digitale innovaties van het hoogste niveau te maken waarvan jouw klanten, gebruikers of medewerkers blij worden.

Wij vinden bovendien dat de samenwerking met ons een optimale ervaring hoort te zijn. Je kunt er dus van uitgaan dat onze professionals graag samenwerken in teams waarin iedereen open en direct werkt aan een eindresultaat met meerwaarde.