• darkblurbg
    Strategie, Concept, Design, Development en Support in één team

Wat is Team as a Service?

Dit zijn teams die zijn opgebouwd uit verschillende vakspecialisten. Denk aan front- en backend developers, supportengineers, testengineers en een teamlead of scrummaster. Sommige teams werken fulltime voor één klant, andere teams werken voor meerdere klanten. Elk team heeft haar eigen business specialisatie.
Alle processen binnen een team zijn geoptimaliseerd om efficiënt en gecontroleerd nieuwe versies van software, apps of sites te lanceren. Op deze manier kunnen we snel en flexibel werken aan innovatie, ontwikkeling en support binnen duidelijke budgetafspraken.

TaaS is naast een "groeiversneller" tevens een team dat zich kwa samenstelling en grootte aanpast aan de behoefte van de klant. Wat dat betreft is een TaaS te vergelijken met een Octopus. Dit is een zeer intelligent dier met 9 hersenen, die zich moeiteloos aanpast aan haar omgeving met "armen" die samenwerken, maar ook zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Een TaaS zorgt ervoor dat er continu gewerkt wordt aan digitale innovatie en ondersteuning. Binnen een TaaS blijft kennis over jouw organisatie, jouw markt en jouw voorkeuren behouden. Dit betekent dat je snel kunt schakelen. Je hoeft niet iedere keer de juiste kennis en ervaring bij elkaar te zoeken. Bovendien is een gebalanceerd team sneller en efficiënter dan een team waarbinnen mensen voor het eerst met elkaar samenwerken. Je gebruikt je tijd dus voor daadwerkelijke innovatie en niet voor onproductief management.