• darkblurbg
    Samenwerking met innovatieve partners

BigTenFour gelooft heilig in partnerships. Om de eenvoudige reden dat het onmogelijk is als tech bedrijf in Nederland om alle expertises op alle gebieden zelf in huis te hebben. Daarnaast is goed gekwalificeerd personeel schaars en gaan steeds meer IT-ers freelancen. 

Wij onderscheiden de volgende partnerships:

Freelancers:

Net als goed personeel, zijn goede freelancers ook schaars. Er kunnen diverse redenen ten grondslag liggen aan het freelancer bestaan. Eén ding is echter zeker, zij doen dit niet om financiële redenen, zij hebben de banen immers voor het oprapen! Zij doen dit met name vanwege de vrijheid die dit met zich meebrengt en omdat ze telkens weer willen worden uitgedaagd. Zelf de controle houden over de projecten waaraan ze gaan werken. BigTenFour helpt freelancers aan mooie projecten met interessant tarieven. Hierbij gaat het niet om de kwantiteit zoals bij brokers en detacheerders, maar om de kwaliteit! Om die kwaliteit te kunnen waarborgen richt BigTenFour zich alleen op freelancers die zeer veel ervaring hebben op het gebied van online, mobile en andere digitaal gerelateerde projecten.

Gespecialiseerde Tech bedrijven:

Als een opdrachtgever besluit om een software oplossing  of dienst zelf te maken dan dient het hiervoor de noodzakelijke kennis en kunde te bezitten of te verwerven. Bedrijven komen dan te staan voor een koop/maakbeslissing (make or buy). Echter vanwege Cloud-technologie en gratis open source zijn er tegenwoordig zoveel oplossingen beschikbaar dat steeds vaker wordt overgegaan tot aanschaf. Nederland kent talloze kleine software bedrijfjes met hele specifieke kennis gecentreerd rondom één tool, framework of applicatie. Het is dus zaak om toegang te hebben tot deze bedrijven en ze al dan niet binnen één team te laten samenwerken. BigTenFour heeft zich gespecialiseerd in het constant aftasten van de markt op zoek naar deze pareltjes, maar steeds vaker nemen deze bedrijven ook zelf contact op.  

Startups

BigTenFour heeft zich gevestigd in B-Building Amsterdam. Met 40.000 vierkante meter en drie gebouwen is B. Amsterdam het grootste startup ecosysteem in Europa. 
B. is een creatieve werkruimte voor innovatie, educatie en groei. We bouwen een brug tussen startups, creatieven en bedrijven om ze samen te laten werken en manieren te vinden om contact te maken met, te leren van- en met elkaar te groeien.

Near shoring
Veelgehoorde argumenten voor nearshoring zijn flexibiliteit en kostenreductie, terwijl de verschillen in bijvoorbeeld werktijden, (bedrijfs)cultuur, taal, politiek en wetgeving minder ingrijpend zijn dan bij offshoring naar een ander continent. BigTenFour maakt voor nearshoring gebruik van www.euvic.com uit Polen. Een IT bedrijf met meer dan 1.500 professionals.